Klopp vet ikke hva Ten Hag pønsker på før storkampen

Jürgen Klopp sier sesongstarten bare har gjort mandagens kamp enda viktigere, og at han ikke vet hva United kommer med.

– Det er fra før en veldig, veldig, veldig viktig kamp. Og om den ikke var viktig nok fra før, for både United og oss, så er den det nå, for vi er ikke i himmelen med tanke på starten vi har hatt på sesongen, sier Jürgen Klopp i et intervju med Sky Sports, gjengitt av Anfield Watch. 

Begge lag ligger på nedre halvdel av tabellen før oppgjøret. Liverpool-manageren sier at laget hans kommer til å være fullt fokusert mot tabelljumboen og at de forventer en tøff kamp. 

– Vi vet hva som står på spill og jeg er ganske sikker på at vi skal være klare, sier han. 

Vet ikke hva Ten Hag kommer til å gjøre

Mens Liverpool har hatt en sesongstart under pari med uavgjort både mot Fulham og Crystal Palace, har Manchester United hatt det enda litt tøffere. Erik Ten Hags debut som manager i klubben endte med hjemmetap mot Brighton. Forrige helg ble de knust 4-0 av Brentford i London. 

Derfor er det ventet at nederlenderen vil gjøre endringer på laget inn mot kampen. Lokalavisen Manchester Evening News har spekulert i om det er kaptein Harry Maguire som må vike plass for å få skikk på forsvaret. De har også hevdet at det kan bli en ny midtbaneduo i form av Donny van de Beek og Scott McTominay. 

Klopp sier han ikke vet hva motstanderen vil stille med. 

– Når du gjør analysen før kamp prøver du å finne ut hva motstanderen vil gjøre. Vi møtte dem i oppkjøringen og har sett dem spille to kamper. Men jeg vet ikke hvor mange endringer han vil gjøre eller om han vil endre tilnærming, sier Klopp.

Palace overrasket

Tyskeren viser til at Patrick Vieira og Crystal Palace gikk bort fra sin vante formasjon da de kom til Anfield. 

– Det hadde bare skjedd én gang før at de hadde spilt med fem bak, men så gjorde de det mot oss, sier Klopp og legger til at det var interessant. 

Han er opptatt av å være forberedt på det meste, og sier det er det som skjer på banen som betyr noe. 

– Det kommer utvilsomt til å bli en intens kamp, og det må det være. Du trenger gode dommere så det ikke koker over. Det er tidlig i sesongen, men en veldig viktig kamp, sier han.