Samme gamle leksa?

Etter en 3-0-ledelse til pause trodde jeg Klopp og Liverpool endelig skulle vise krefter ute i Europa. Vise krefter på en svært vanskelig bortebane. Eventyret varte i godt og vel 45 minutter!

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Joda, vi har sett dette før. Liverpool har "mange" ganger de siste sesongene gitt fra seg solide ledelser både i cup og liga. Dette er ikke ukjent under verken Klopp eller Rodgers.

I kampen mot Sevilla derimot hadde jeg faktisk tatt et poeng på forhånd, men etter igjen å ha sløst vekk en solid ledelse er det lov å være skuffet.

Skuffet over et lag som så til de grader er avskrudd når de kommer ut til andre omgang. Skuffet over et lag som i kveld hadde et utrolig godt utgangspunkt til avansement til sluttspillet i CL nå som en meget tøff periode med mange kamper ligger foran oss. Skuffet over at Klopp igjen viser at han ikke makter å få spillerne til å fortsette i krigen når det virkelig gjelder.

Kollektiv kollaps

Moreno vil få masse pepper etter kveldens kamp. Akkurat det er heller ikke noe nytt! Han er etterhvert blitt vant til å få kjeft for feil og dårlig spill. Denne sesongen har han mot alle odds spilt seg inn i første ellever`n igjen og slettes ikke gjort noen dårlig jobb!

Jeg har alltid vært skeptisk til nevnte back, men synes det vil være feil å legge all skyld på Moreno for dette poengtapet. Dette er en kollektiv kollaps!

En midtbane med Wijnaldum og Henderson som er totalt fraværende og borte vekk i andre omgang. Lovren og Karius, andre utskjelte spillere, gjør lenge en god kamp! Hvor er Coutinho? Han er ikke spesielt god han heller.

Det er vanskelig å si om det er Sevilla som er så knakende gode i andre omgang, eller om det bare er Liverpool som er dårlige? Sevilla har også en periode etter vårt første mål med minst et par 100% sjanser! Så at vi "taper" to poeng mot dette spanske laget er kanskje til syvende og sist ikke så ufortjent med tanke på hvor elendige vi er i andre omgang?

Det er vanskelig å si om det er Sevilla som er så knakende gode i andre omgang, eller om det bare er Liverpool som er dårlige?

Men denne "deja vu" følelsen etter kampen er ikke god, og er kanskje den viktigste årsaken til skuffelsen i hvert fall jeg sitter igjen med.

Dødball imot kjenner vi vel så alt for godt til, eller? Et stort pluss i boka er at vi faktisk scorer et par mål på cornere. Det er jaggu ikke noe vi opplever veldig ofte med Liverpool!

En liten seiers Cognac ble gjort klar på overtid. Den havnet tilbake i flaska igjen og skal ikke opp før vi slår Chelsea på lørdag! Men da nytter det ikke med en god og en dårlig omgang. Det fikk vi så altfor godt erfare enda en gang mot Sevilla.

Håper Klopp og co gjør leksa si nå og greier å stå løpet ut også mot et godt lag når vi møter Chelsea på lørdag.

Det er som sagt lov å være skuffet selv om avansementet i CL er mer eller mindre klart før siste kamp. Et poeng mot Spartak er nok!

Men akkurat det er overskygges av kampen mot Sevilla hvor en seier kunne satt en aldri så liten støkk i kommende motstand både hjemme i England og etter hvert ute i Europa!